معمارآنلاین، مرجع دانلود انواع آبجکت معماری (دانلود آبجکت تری دی مکس) که قطعا همین مورد هم یکی از روش های درآمدی برای یک متخصص معماری است، در این مقاله تلاش دارد که جدیدترین روش های کسب درآمدی مهندس معمار را بیان کند. مسلماً در هر رشتهای برای کسب درآمد باید تلاش و پشتکار داشت و مهارتهای حرفهی خود را به بهترین نحو آموزش دید. یکی از دغدغههای اصلی همه دانشجویان و فارغالتحصیلان معماری کسب درآمد از این راه است. اینکه بفهمیم چه مسیرهایی برای درآمدزایی در رشته معماری وجود داشته و یا چه کسبوکارهایی در معماری وجود دارد که مناسب دانشجویان این رشته باشد خیلی سخت و زمانبر است و طی تجربه هر فرد به دست می آید. ما در این مقاله سعی داریم شما را با مفاهیمی از جمله روش های کسب درآمد مهندسان معماری، پروژه های معماری، نظارت بر پروژه های معماری، کسب درآمد از معماری و دانلود معماری و عمران و فروش معماری و عمران آشنا کنیم.
روش کسب درآمد مهندس معمار
روش های کسب درآمد مهندسان معماری؛ کسب درآمد از معماری همواره یکی از دغدغه های اصلی همه دانشجویان و فارغ التحصیلان معماری است. شاید شما هم یکی از دانشجویان و فارغ التحصیلان معماری باشید که هنوز مسیر و آینده شغلی خود را پیدا نکرده است. اینکه بفهمیم چه مسیرهایی برای کسب درآمد از معماری وجود دارد و یا چه کسب و کارهایی در معماری وجود دارد که مناسب ما باشد خیلی سخت و زمان بر است و طی تجربه خودمان یا دیگران بدست می آید.
کسب درآمد از معماری نیازمند تلاش و پشتکار و کسب مهارتهای حرفهای و تخصصی خود به بهترین نحو است. یافتن مسیرهای مناسب زمانبر است و نیازمند تجربه و آزمون و خطا میباشد اما میتوان به عنوان معمار در زمینههای مختلف کسب درآمد کرد. رشته معماری ترکیبی از هنر، مهندسی و علوم انسانی است. شما در مسیر تحصیل معماری، کار در یک گروه را میآموزید و یاد میگیرد که کار خود را به استاد و دیگر دانشجویان ارائه کنید. تحصیل و کار در زمینه معماری مجموعهای از استعدادهای شما را به چالش میکشد و رشد میدهد و امکان فعالیت در بسیاری از حیطههای طراحی و فنی را برای شما فراهم میکند. درآمد رشته معماری وابسته به توانمندیها و سابقه کار حرفهای شماست و از حقوق پایه شروع میشود و با تلاش شما به میزان زیادی قابل رشد است. در ادامه تعدادی از مسیرها و کسبوکارهای معماری را به شما معرفی خواهیم کرد که ممکن است به شما در انتخاب مسیر مناسب کمک کند.
1- کار در دفاتر خصوصی و شرکت های ساختمانی، شرکت های مهندسین مشاور و تاسیس شرکت خصوصی:
شما به عنوان یک دانشجو یا فارغ التحصیل معماری اگر به دنبال کار می گردید اولین و سریع ترین راه برای شروع، فعالیت در دفاتر معماری می باشند. علاوه بر آن می توانید به عنوان کارآموز بدون حقوق برای کسب تجربه، یا با حقوق مشغول به کار شوید. این دفاتر معماری شامل:
◘ شرکت های ساختمانی:
که در ارتباط با شهرداری و دفاتر خدمات الکترونیک شهر هستند و برای کار در این شرکت ها شما الزاما باید به قواعد طراحی شهرداری اشراف داشته و با نرم افزارهای معماری آشنا باشید.
◘ شرکت های مهندسین مشاور:
این شرکت ها اغلب بزرگترند و تعداد کارمندان بالاتری دارند؛ این شرکت ها علاوه بر طراحی در زمینه های گوناگون امکان نظارت عالی بر اجرای ساختمان را نیز دارند. آشنایی با نرم افزارها و قواعد نظام مهندسی نیز در سرعت پیشرفت شما موثر است.
◘ تاسیس دفاتر خصوصی:
اگر یک معمار با تجربه هستید، می توانید به صورت انفرادی یا اشتراکی با چند تن از دوستان و همکاران خود که هر کدام دارای تخصص خاصی هستند پس از طی مراحل قانونی اقدام به تاسیس شرکت خود کنید و یک معمار کارآفرین باشید. برای این کار بهتر است از قبل شبکه دوستان و کارفرمایان خود را گسترش دهید تا بتوانید با سهولت پروژه های بیشتر و بهتری در حوزه های مختلف بگیرید. یکی از مزایای داشتن دفاتر طراحی خصوصی ایجاد برند شخصی و دریافت اعتبار در میان همکاران برای گسترش فعالیت شماست. اما اگر این شبکه سازی و ایجاد برند به خوبی انجام نشود متاسفانه شما از عهده هزینه های اولیه شرکت بر نخواهید آمد و باید شرکت را تعطیل کنید. پوزیشن یا جایگاه های شغلی در این شرکت ها که هر کدام تخصص مربوط به خود را نیاز دارد عبارتند از:
• فاز صفر و مطالعات
• طراح فاز ۱ یا طراحی اولیه
• طراح فاز ۲ یا طراحی اجرایی
• فاز ۳ یا فاز طراحی داخلی
• کار با نرم افزارهای سه بعدی
• کار گرافیکی و بستن شیت
2- نظام مهندسی:
شما به عنوان یک فارغ التحصیل معماری می توانید به محض فارغ التحصیل شدن از این رشته در دانشگاه به عضویت سازمان نظام مهندسی استان محل اقامت خود و یا سایر استان ها در صورتی که شرایط مورد نظر را داشته باشید در بیاید ولی برای اینکه بتوانید به عنوان یک مهندس حرفه ای در این زمینه فعالیت داشته باشید باید دارای پروانه نظام مهندسی باشید. برای کسب پروانه نظام مهندسی باید مدت ۳ سال از زمان فارغ التحصیلی در کارشناسی، ۲ سال در کارشناسی ارشد و ۱ سال از مقطع دکترای شما بگذرد. پس از آن با شرکت در آزمون نظام مهندسی قادر به دریافت پروانه پایه ۳ خواهید شد.
۳- فریلنسری:
یکی دیگر از روشهای درآمدزایی در معماری کار به صورت پروژه ای است که بهترین روش نیز می باشد چون تنوع نوع پروژه و کار در این حوزه بالاست می توانید درآمد خوبی داشته باشید. به شرط آنکه شما شبکه ای مناسب از کارفرمایان و دوستان داشته باشید به زودی قادر خواهید بود پروژه هایی با کاربری های متفاوت را طراحی کنید و دایره فعالیت خود را گسترش دهید. از مشکلات این نوع کار کردن حجم و فشار کاری بالا است که برای رفع آن می توانید برای هر قسمت از پروژه از افراد متخصص در آن زمینه ها کمک بگیرید. از جمله مزایای این مدل کار کردن شناور بودن زمان کاری و درآمد قابل توجه می باشد.
4- معماری داخلی یا طراحی داخلی:
که در بیشتر مواقع با دکوراسیون داخلی اشتباه گرفته می شود شامل چیدمان مناسب و کاربردی فضاهای داخلی و هر عنصری که در زیبایی و کاربردی تر شدن فضا همانند انواع پتینه و گچبری سقفی و دیواری و غیره تاثیر دارد. در سالهای اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده است. طراحی مبلمان یکی از زیر شاخه های طراحی داخلی است و به دلیل تنوع بسیار زیادی که در این حوزه وجود دارد علاقه مندان به طراحی مبلمان می توانند در یکی از حوزه های طراحی مبلمان های کلاسیک، مبلمان های اداری، مبلمان های مدرن، انواع میز های اداری و... می باشد.
5- طراحی فضای سبز و روف گاردن:
یکی از حوزه های جذاب فعالیت در رشته معماری که با گیاه سروکار دارد؛ به طور مثال طراحی فضاهای سبز، محوطه، پارک ها، باغچه ها، روف گاردن ها جزوی از این موارد است. برای این کار باید با انواع گیاهان اعم از گل، درخت، کاربرد آنها در فضاهای مختلف، نحوه نگهداری آنها، نحوه رشد و عوامل مورد نیاز برای رشد بهتر و پایدارتر گیاه آشنا باشید. اگر به گیاهان علاقه دارید شرکت های فعال در این زمینه محل های مناسبی برای فعالیت شما می باشند.
6- ارائه خدمات در فروش محصولات مربوط به معماری:
فعالیت در این بخش بسیار گسترده است. شما می توانید به عنوان یک صاحب کسب و کار کلیه محصولات که در صنعت ساختمان کاربرد دارد را به سازندگان، طراحان و کلیه استفاده کنندگان از آنها بفروشید. فروش این محصولات بسیار گسترده است ولی برای شروع این فعالیت باید سرمایه اولیه داشته باشید. در اینجا به برخی از این حوزه ها اشاره می شود.
• فروش و اجرای آسانسور و پله برقی
• فروش و اجرای نرده شیشه ای و آلومینیومی
• فروش و اجرای پنجره
• فروش و اجرای انواع آينه و شیشه
• فروش لمینت و پارکت
• فروش انواع چراغ های تزیینی دیواری و سقفی
• فروش کاشی و سرامیک
• فروش انواع چینی آلات بهداشتی شامل روشویی و ….
7- آموزش نرم افزارهای معماری:
اگر در کنار معماری و به عنوان یک معمار علاقه به تدریس هم دارید می توانید در حوزه آموزش نرم افزارهای مختلف نیز فعالیت داشته باشید. با توجه به اینکه تکنولوژی مدام در حال گسترش است، نرم افزارهای مختلفی در حوزه معماری با کاربردهای متفاوت ایجاد شده و همچنان در حال به روز شدن؛ به علاوه با توجه به نیاز بازار در حال تولید شدن است. معروفترین این نرم افزارها عبارتند از:
-
Autocad :
نرم افزار تولید نقشه
-
3dmax, vray, corona :
نرم افزار تولید فایل های سه بعدی و رندر
-
Revit :
نرم افزار سه بعدی برای کارهای اجرایی
-
Rhino :
نرم افزار تولید فایل های سه بعدی و رندر
-
Sketchup :
نرم افزار تولید فایل های سه بعدی و رندر
-
Lomion :
نرم افزار گرافیکی
-
Archicad :
نرم افزار تولید نقشه
8- کارهای پیمانکاری:
برای کسانی که به کارهای دفتری یا طراحی معماری علاقه ای ندارند و در عین حال دوست دارند که در لذت ساختن یک بنا شریک باشند و از معماری دور نشوند این رشته های شغلی سودمندند. فعالیت های پیمانکاری مربوط به معماری بسیار گسترده است و شما می توانید با توجه به سنجش مهارتهای خود، حوزه فعالیت خود را انتخاب کنید. این مشاغل بسیار متنوع و پول ساز هستند که در اینجا برخی از آنها را نام می بریم.
• طراحی داخلی آمفی تئاتر و سالن های سینما و کنسرت و جلسات
• پیمانکاری اجرای استخر
• پیمانکاری اجرای دیوار چینی
• پیمانکاری اجرای گچ کاری
• پیمانکاری اجرای سقف
• پیمانکاری اجرای کارهای فلزی
• پیمانکاری اجرای سقف های کناف و ...
9- کسب درآمد اینترنتی از طریق سایت های بین المللی:
یکی از روشهای پرطرفدار و درآمدزا برای معماران کسب و کار اینترنتی و استفاده از سایت های خارجی برای کسب درآمد است. به وسیله این سایت ها می توانید پروژه های مختلفی از جمله طراحی دو بعدی و سه بعدی، نقشه کشی، تری دی مکس، راینو و... بگیرید؛ همچنین شما می توانید کارهای ارزشمند خود را از طریق شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام با دیگران به اشتراک گذاشته و از این طریق با افراد خارج از ایران ارتباط برقرار کرده و خودتان را به دنیا معرفی کنید.
10- انجام پروژههای معماری و نظارت بر پروژه های معماری:
شروع کار به صورت پارهوقت و انجام پروژههای معماری و نظارت بر پروژه های معماری میتواند برای دانشجویان معماری که به تازگی وارد این حوزه شدهاند، یک فرصت عالی باشد. انجام پروژههای دانشجویی به شما این امکان را میدهد که تجربه خود را در زمینه نرمافزارهای معماری بهبود بخشید و همچنین مشتریانی را که ممکن است در آینده به شما پروژه بدهند، پیدا کنید. با انجام پروژههای دانشجویی، شما میتوانید با نرمافزارهای سهبعدی کمترین سطح تجربه را داشته باشید و با تمرین و توسعه مهارتهای خود، تواناییهایتان را بهبود بخشید. همچنین، این پروژهها میتوانند برای شما ارتباط با مشتریان جدید را فراهم کنند و از طریق آنها میتوانید شبکه ارتباطی خود را گسترش داده و درآمد خود را افزایش دهید. پروژههای معماری معمولاً به شما فرصت میدهند تا با چالشهای مربوط به طراحی و مدلسازی ساختمانها روبرو شوید و تجربه عملی کسب کنید. در طول انجام پروژههای معماری، مهم است که به روز باشید و با استفاده از نرمافزارهای سهبعدی پرکاربرد و مورد استفاده در صنعت معماری، مهارتهایتان را توسعه دهید. به عنوان مثال، میتوانید از نرمافزارهای معماری استفاده کنید. پس از کسب تجربه و انجام پروژه های دانشجویی میتوانید به صورت مستقل نیز با انجام پروژه های واقعی اجرایی کسب درآمد کنید. شروع به کار به صورت مستقل و انجام پروژههای معماری برای مشتریان میتواند یک مسیر کسب درآمد مستقل و استقلال مالی را فراهم کند. در این حالت، شما میتوانید خدمات طراحی ساختمانی، طراحی داخلی، مشاوره معماری یا مدلسازی سه بعدی و واقعیت مجازی را به مشتریان ارائه دهید.
سایت فروشگاهی معماری، معمارآنلاین
معمار آنلاین یک سایت فروشگاهی معماری می باشد که در زمینه فروش معماری و عمران و همچنین دانلود معماری و عمران فعالیت می کند. معمارآنلاین بی شک یکی از مراجع بروز و کامل در زمینه دانلود آبجکت تری دی مکس، صحنه آماده به رندر تری دی مکس، دانلود متریال و تکسچر، پست پروداکشن و پرسوناژ، دانلود پاورپوینت معماری، دانلود پلان معماری و انجام کلیه پروژه های دانشجویی می باشد. هدف از معمار انلاین در دسترس بودن بهترین و باکیفیت ترین آبجکت های آماده به رندر تری دی مکس بصورت رایگان (دانلود رایگان فایل تری دی مکس) و غیر رایگان (خرید آبجکت تری دی مکس) جهت استفاده و دانلود با لینک مستقیم و نهایتا تسریع در انجام پروژه می باشد. در وب سایت معمارآنلاین محصولات بصورت آرشیو بندی در بخش های مربوط به خودشان بوده که بصورت دانلود آبجکت های تک محصول تری دی مکس، آبجکت های چند محصول و دانلود آبجکت تری دی مکس بصورت پک و کلی می باشد که در این صورت باید با ثبت نام و ارسال تیکت با بخش پشتیبانی مکاتبه نمایید.
جمع بندی
معماری یکی از رشته هایی است که روشهای زیادی برای درآمد زایی در آن وجود دارد، از طراحی گرفته تا کارهای اجرایی، نظارت، پیمانکاری، درآمد دلاری و آموزش نرم افزار و ... . ورود به هر کدام از این حوزه ها کاملا بستگی به میزان علاقه مندی و اهداف شما و همچنین آینده شغلی که برای خود متصور هستید دارد. پس تا دیر نشده باید هدفمان را مشخص کنیم و در کنار همه اینها مانند بقیه کارها پشتکار و مسئولیت پذیری داشته باشیم تا بتوانم در این حوزه موفق شده و بهترین بوده و دیده شویم. در مسیرهای کسب درآمد، به روز بودن با نرمافزارها و تکنولوژیهای معماری را فراموش نکنید. تخصص نرم افزاری، استفاده از ابزارهای پیشرفته و تواناییهای مدلسازی سه بعدی و واقعیت مجازی میتواند به شما کمک کند تا درخشش و کیفیت بیشتری به پروژههای خود ببخشید و جذابیت بیشتری برای مشتریان خود ایجاد کنید.
278